Известие

Collapse
No announcement yet.

предни дискове и накладки за 156

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• предни дискове и накладки за 156

Колеги,здравейте.
    Може ли някой да ми препоръча предни дискове и накладки /марка/ за алфа 156 1.9 JTD,по възможност в Пловдив или региона.Преди около 2 месеца си купих райкам-предни и задни,но изобщо не съм доволен от тях-спират,но много и свират.Казаха ми да им направя по един канал и като ги свалих забелязох че са се напукали,горе долу точно по средата.Направих им,но ефект никакъв.
    алфа 166 2.4 JTD 150 к.с. 2002г.

Първоначално публикувано от wenss Покажи съобщение
    Колеги,здравейте.
    Може ли някой да ми препоръча предни дискове и накладки /марка/ за алфа 156 1.9 JTD,по възможност в Пловдив или региона.Преди около 2 месеца си купих райкам-предни и задни,но изобщо не съм доволен от тях-спират,но много и свират.Казаха ми да им направя по един канал и като ги свалих забелязох че са се напукали,горе долу точно по средата.Направих им,но ефект никакъв.
    Само АТЕ! Няма свирене, спират и при екстремно загрети дискове! Мекички са и не износват диска толкова колкото райкама. И аз бях с райкам. Смених ги след 2 месеца.
    Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

По-добро мнение едвали някой ще даде,и аз страдам от райкам.Иначе дискове метнах Метели
      EXАlfa Romeo 156 1.8ТС 98г.+ кожа МОМО и капли тип ГTA
      Suzuki GSXF600 99г.
      Bravo 1.9 8V Multijet

Comment

Първоначално публикувано от oem Покажи съобщение
        Само АТЕ! Няма свирене, спират и при екстремно загрети дискове! Мекички са и не износват диска толкова колкото райкама. И аз бях с райкам. Смених ги след 2 месеца.
        Да благодаря.Сега остава само да намеря от къде да си ги купя.
        алфа 166 2.4 JTD 150 к.с. 2002г.

Comment

Колега Сп-Ромео я сподели нещо за тези дискове Метели, че ми ги предлагат на добра цена, пък нямам много излишни пари за в момента и ще трябва нещо по евтинко.
          Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
          Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
          Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Първоначално публикувано от wenss Покажи съобщение
            Колеги,здравейте.

Я виж ФЕРАРИСТ в раздел "Продава" какво предлага. Вярно , втора употреба ,но си заслужават.
            За нови търси при Kamen666,той ще ти помогне.
            Alfa 156 1,9 JTD - 02,2000г
            Avensis 2011 -2.0 D-4D

Comment

Колеги,само нови дискове си взимайте.Стига боклуци.
              Вземете си Брембо,по-скъпи са но са качествени.
              Както казва колегата Шумахер"Една кола може да не върви ,но трябва да спира"
              В раздел продава има колега,който продава такива.

Comment

Working...
              X